Pobierz program PIT
albo wypełnij online

HISTORIA ŁUKASZA

Jeszcze kilka lat temu 12-letni Łukasz nie był w stanie samodzielnie się poruszać. Cierpi na niezwykle rzadkie schorzenie, z którym zmaga się na świecie tylko 47 osób. Przez wrodzoną łamliwość kości typu V każdy ruch mógł się dla niego skończyć złamaniem kręgosłupa.

Ulgę w codziennym dramacie przyniosło leczenie w USA. Dzięki ogromnemu wsparciu dobrych ludzi i Caritas Polska udało się zebrać potrzebną na tamten moment kwotę, a Łukasz stanął po latach na nogi.

Dzisiaj Łukasz ma szansę na normalne życie. Aby tak się stało potrzebne są środki na dalsze leczenie i rehabilitację za granicą. Dzięki terapii Łukasz będzie mógł prowadzić normalne życie przez najbliższe czterdzieści lat. Jeśli to się nie uda chłopiec wróci na wózek, znów będzie leżał przykuty do łóżka, a każde jego kichnięcie skończy się złamaniem.

Pomóż przynieść ulgę Łukaszowi przekazując 1% podatku.

Otwórz aplikację „Twój ePIT” https://www.e-pity.pl, sprawdź swoje rozliczenie podatkowe, uzupełnij je o nr KRS Caritas Polska 0000198645, a w rubryce INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE w ramach uszczegółowienia celu na jaki chcesz przekazać 1% wpisz nazwisko i imię „CABAJ ŁUKASZ”.

Paste your AdWords Remarketing code here