Pobierz program PIT
albo wypełnij online

PRZYNIEŚ ULGĘ W CIERPIENIU – PRZEKAŻ 1% DLA CARITAS POLSKA

Cierpienie nie wybiera – może dotknąć każdego, bez względu na wiek, wykształcenie, miejsce zamieszkania. Celem kampanii 1% Caritas Polska jest ulga w codziennych zmaganiach z chorobą lub niepełnosprawnością oraz profesjonalna pomoc skierowana do potrzebujących dzieci i osób starszych.

Dofinansowanie wyjazdów wakacyjnych, dożywianie, prowadzenie świetlic socjoterapeutycznych, noclegowni, punktów żywieniowych, ośrodków rehabilitacyjnych czy domów opieki to tylko jedne z wielu działań, które, dzięki środkom finansowym pozyskanym z 1%, możemy realizować w sposób profesjonalny i ciągły.

Bez Twojej pomocy to wszystko nie będzie możliwe. Na każdym z nas ciąży odpowiedzialność za los innych, dlatego Caritas Polska prosi o przekazanie 1% podatku aby mogła dalej pełnić posługę  miłosierdzia, którą każdego dnia z odpowiedzialnością i oddaniem podejmuje na rzecz wszystkich potrzebujących pomocy.

W e-PIT prosimy wpisać nr KRS Caritas Polska 0000198645

Pobierz program do rozliczeń

Pobierz program

Inne programy

Udostępniamy także program do rozliczeń PIT. Znajdziesz go na pełnej wersji tej strony (na komputerze).